QR bestellen in uw restaurant

Laat uw gasten, in de 1,5 meter economie, bestellen met hun eigen telefoon. Meer omzet, minder personeelskosten en 23% meer omzet per bestelling!

QR Bestellen Foodticket
QR Bestellen

Tafel bestellingen

Laat uw gasten een QR code scannen aan tafel om vervolgens via hun eigen mobiele telefoon een bestelling te plaatsen. U krijgt van ons voor elke tafel een unieke QR code die verbonden wordt aan de tafelnummers op uw kassa. Uw gasten kunnen vervolgens bijbestellen, tussendoor drankjes bestellen, een medewerker roepen of de rekening vragen. Alle bestellingen worden vervolgens automatisch naar uw kassa gestuurd en indien gewenst automatisch uitgeprint op één of verschillende printers.

QR Bestellen

Skip the line

Ook voor uw afhaalgasten is QR bestellen een goede oplossing om bijvoorbeeld de wachttijd in uw restaurant te verkorten. Door een QR-code in en/of buiten uw restaurant op te hangen kan de klant met zijn eigen mobiele telefoon de QR-code scannen. Na het scannen van de QR-code krijgt de gast de menukaart te zien om meteen een bestelling te plaatsen en betalen. De gast krijgt vervolgens een ordernummer te zien op zijn telefoon en wanneer de bestelling klaar is verschijnt het ordernummer op een ordernummerscherm.

QR Bestellen

Meer omzet, minder kosten

QR bestellen zorgt natuurlijk voor bestelgemak bij uw gasten en kortere wachttijden. Maar wist u dat er nog veel meer voordelen aan het laten bestellen via QR zitten? Onderzoek wijst namelijk uit dat uw gasten gemiddeld 23% meer besteden via QR. Dit komt omdat de gast door onze slimme software steeds verleid wordt om bijvoorbeeld een extra bijgerecht en/of een drankje te bestellen. De technische instellingen voor onze QR-oplossing hebben eindeloos veel mogelijkheden in de vorm van up- en/of cross-selling. Daarnaast zorgt QR bestellen ervoor dat u minder personeelskosten heeft.

QR Bestellen

1,5 meter proof

Wij weten als geen ander dat uw restaurant op dit moment voor een enorme uitdaging staat, namelijk: een goede service bieden in een 1,5 meter economie door de situatie omtrent COVID-19, Corona. Het is niet alleen een uitdaging om aan de regels van het RIVM te voldoen, u moet er ook nog eens voor zorgen dat uw gasten zich veilig voelen in uw restaurant. Door uw gasten de mogelijkheid te geven om QR bestellingen te laten plaatsen in uw restaurant, met hun eigen telefoon, laat u de klant zien dat u er alles aan doet om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden en dit zal het vertrouwen ten goede komen.