Stuur uw bezorgers aan

Maak kennis met DeliveryBuddy, de app voor uw bezorgers. Stuur bestellingen, inclusief navigatie, naar de telefoons van uw bezorgers en volg ze live op de kaart via GPS!

Benieuwd naar onze alles-in-een oplossing? Download nu gratis onze brochure voor meer informatie!

Afspraak maken  Brochure downloaden
Bezorgers app Foodticket
Bezorgers app Foodticket

Stuur bestellingen

Maak kennis met DeliveryBuddy, de bezorgers-app om uw bezorgers aan te sturen. Doet u aan bezorgen en heeft u zelf bezorgers in dienst dan heeft u hoogstwaarschijnlijk meerdere bezorgers en bent u veel tijd kwijt aan het aansturen van deze bezorgers. Met DeliveryBuddy is dit verleden tijd. Laat uw bezorgers DeliveryBuddy gratis downloaden op hun mobiele telefoon en stuur vervolgens alle bestellingen die u met onze software ontvangt naar de telefoon van de bezorger die de bestelling moet gaan rijden, inclusief alle bestelgegevens en navigatie!

Bezorgers app Foodticket

Volg live via GPS

Uw bezorgers zullen voornamelijk met auto's, scooters of met de fiets bezorgen. Vaak zijn ze lastig te bereiken als u wilt weten waar ze zich bevinden. Daarnaast heeft u weinig zicht op de bezorger en zijn ze moeilijk te controleren. Met DeliveryBuddy kunt u uw bezorger live volgen op de kaart en ziet u precies waar ze rijden. Dit zorgt er niet alleen voor dat u meer controle krijgt, de bezorger zal zijn werk ook beter doen omdat hij of zij zich ervan bewust is dat hij gevolgd kan worden.

Bezorgers app Foodticket

Digitale portemonnee

Staat u klanten toe om contant te betalen dan heeft uw bezorger wisselgeld nodig en ontvangt de bezorger gedurende zijn werktijd dus geld wat hij tussendoor of aan het einde van de avond met u moet afrekenen. DeliveryBuddy houdt voor u precies bij hoeveel geld u de bezorger heeft meegegeven, hoeveel hij tussentijds heeft afgestort en hoeveel hij aan het einde van de avond nog aan u moet afgeven. Zo hoeft u zelf geen administratie bij te houden!

Bezorgers app Foodticket

Rittenregistratie

Alle ritten die bezorgers met DeliveryBuddy bezorgen, worden in een rittenregistratie bijgehouden. Zo kunt u van iedere bestelling terugkijken door wie de bestelling is weggebracht. Ook kunt u het totaal aantal bezorgde bestellingen per bezorger bekijken, zodat u meer informatie verzameld over de prestaties van een bezorger.

Search by LocationIQ.com