Uw eigen webshop & bestel-app

Bespaar op commissies met uw eigen webshop en bestel-app. Bouw daarnaast aan een betere merkbeleving en vindbaarheid bij uw klanten!

Webshop & App Foodticket
Webshop & App Foodticket

Eigen webshop & bestel-app

Uw eigen webshop en bestel-app op uw eigen domeinnaam om uw vaste klanten direct via uw eigen kanaal te laten bestellen. Foodticket besteedt veel tijd aan onderzoek om ervoor te zorgen dat de websites zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. De webshop is goed vindbaar op Google en heeft een responsive design voor de juiste weergave op zowel computer, tablet alsook mobiele telefoon. De bestel-app is te downloaden in de Apple Store en in de Google Play Store.

Webshop & App Foodticket

Acties, sparen en meer

Om ervoor te zorgen dat uw klanten terug blijven komen op uw eigen webshop of bestel-app kunt u zelf acties instellen en/of klanten punten laten sparen. Uw klanten kunnen een account aanmaken op uw website en/of bestel-app om hun bestelgeschiedenis te bekijken of met één druk op de knop een bestelling nog een keer te plaatsen. Indien gewenst kunt u klanten zelfs toestaan om op rekening te betalen, handig voor uw zakelijke klanten! U kunt vervolgens zelf bepalen voor hoe vaak en/of hoeveel per periode. Heeft u catering producten of producten die vooruitbesteld moeten worden? Laat uw klanten vooruitbestellen voor een dag in de toekomst.

Webshop & App Foodticket

Instellingen en aanbod

U kunt alle instellingen zoals bezorggebied, openingstijden en prijzen, zelf beheren. Hanteer bijvoorbeeld verschillende menukaarten voor afhalen en bezorgen of stel aparte menukaarten in voor verschillende dagdelen (zoals een middag en avond menu). De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u geen tijd om de instellingen zelf te doen? Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen.

Webshop & App Foodticket

Prijzenrad

Om uw webshop te promoten maakt uw klant bij iedere bestelling kans op mooie prijzen. Deze prijzen worden door Foodticket betaald en bestaan o.a. uit laptops, telefoons, Playstations en meer. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een Toyota Aygo onder alle bestellers van de deelnemende restaurants. Uiteraard bepaalt u zelf of uw restaurant meedoet aan deze actie! Alle prijzen worden door Foodticket betaald, inclusief kansspelbelastingen.