Bestelzuil / kiosk voor uw restaurant

Plaats een kiosk/bestelzuil in uw restaurant en laat uw klanten hun eigen bestellingen plaatsen voor meer omzet per bestelling!

Benieuwd naar onze alles-in-een oplossing? Download nu gratis onze brochure voor meer informatie!

Afspraak maken  Brochure downloaden
Bestelzuil Foodticket
Bestelzuilen meer omzet, minder kosten

Bestelzuilen voor meer omzet, minder kosten

Bestelzuilen en kiosken zijn de laatste jaren razend populair. En dat heeft een reden! Wist u dat onderzoek uitwijst dat gasten gemiddeld 23% meer besteden wanneer ze een bestelling plaatsen op een kiosk / bestelzuil? Dit komt omdat de gasten door slimme software steeds verleid worden om een extra bijgerecht en/of bijvoorbeeld een drankje te bestellen. De technische instellingen voor onze kiosk / bestelzuilen hebben eindeloos veel mogelijkheden in de vorm van up- en/of cross-selling. Daarnaast zorgt een kiosk voor minder personeelskosten!

Restaurant kiosk verlaagd personeelskosten

Kortere wachttijd

Een kiosk / bestelzuil zorgt naast meer omzet en minder personeelskosten ook nog eens voor kortere wachttijden voor de gast. Door het inzetten van meerdere kiosken / bestelzuilen hoeft uw klant niet meer in de rij te staan en bespaart u de gast een hoop frustratie. Daarnaast zal uw gast het fijn vinden dat hij of zij zich rustig kan oriënteren zonder zich opgejaagd te voelen door de overige gasten. Het rustig kunnen bekijken van het aanbod zorgt tevens voor een hogere besteding!

Bestelzuil horeca geeft extra bestelgemak

Betere klantbeleving met bestelzuilen

Door gasten te laten bestellen op uw kiosk / bestelzuil creëert u naast bestelgemak ook een verbeterde beleving die uw gast in uw restaurant heeft, het laat namelijk een professionele indruk achter bij de consumenten. Indien het scherm niet gebruikt wordt kan het scherm reclame video's en/of afbeeldingen met aanbiedingen en/of acties tonen. Zet het scherm vlakbij de ingang en verleid op die manier passerende consumenten om uw restaurant binnen te lopen.

Bestelzuil prijs

Prijs bestelzuil horeca /
restaurant kiosk kopen

Kiosken / bestelzuilen staan erom bekend dat ze enorm duur zijn. Foodticket brengt daar vanaf nu verandering in en zorgt ervoor dat het vanaf nu zelfs voor kleinere restaurants interessant wordt, zonder in te leveren op kwaliteit. Foodticket biedt een 32 inch touchscreen, industriële kiosk / bestelzuil, geheel vervaardigd uit staal, inclusief pinautomaat, thermische bonprinter en garantie voor slechts €3999,- exclusief btw (betalen in termijnen mogelijk).

De restaurant kiosk heeft verschillende montage mogelijkheden zoals enkelzijdig of dubbelzijdig op een staand frame met kabeltoevoer naar het plafond of via de grond. U kunt er ook voor kiezen om de kiosk aan de muur te bevestigen om ruimte te besparen.