Horeca kassasysteem voor uw restaurant

Horeca kassasysteem voor in het restaurant en/of telefonische bezorg- en afhaalbestellingen. Slechts €1,50 per dag.

Benieuwd naar onze alles-in-een oplossing? Download nu gratis onze brochure voor meer informatie!

Afspraak maken  Brochure downloaden
Horeca kassa
Horeca kassasysteem

Horeca kassasysteem

De software van Foodticket is tevens te gebruiken als volwaardig horeca kassasysteem voor uw restaurant. De kassasoftware is simpel en overzichtelijk in gebruik en is zowel ingericht voor de bezorg- en afhaalmarkt als voor restaurants met zitplaatsen. U kunt de software op zoveel apparaten gebruiken als u wilt zonder extra kosten. De software kan gebruikt worden op elk Windows-apparaat inclusief touchscreen (all-in-one) systemen en op elke mobiele telefoon via een app. Print vervolgens al uw bestellingen op dezelfde of meerdere printers.

Horeca kassa

Handige modules

De horeca kassa heeft meerdere handige modules zoals een printmodule om op product niveau uw bestellingen naar verschillende gedeeltes in de keuken te sturen of kiest u liever voor onze module met keukenschermen? Heeft u bediening in uw restaurant? Laat uw bediening de WaiterBuddy-app downloaden op hun eigen telefoon om bestellingen aan tafel op te nemen die vervolgens naar uw kassa worden gestuurd en, indien gewenst, automatisch worden uitgeprint.

Horeca kassasysteem

Verschillende koppelingen

Onze kassa kent vele koppelingen om sneller te werken. Naast standaard pinkoppelingen, boekhoudkoppelingen, labelprinters of handscanners heeft uw Foodticket kassa ook de mogelijkheid om uw telefoon aan de horeca kassa te koppelen. De telefoonoplossing die Foodticket aanbiedt, op basis van VoIP, zorgt ervoor dat de klantgegevens van telefonische klanten direct worden herkend, zodat u het adres niet meer hoeft te vragen. Daarnaast voorziet deze oplossing meteen in wachtrijen en automatische bandjes buiten openingstijden.

Horeca kassasysteem

Horeca kassa hardware kopen

De software kan gebruikt worden op elk Windows-apparaat inclusief touchscreen (all-in-one) systemen en op elke mobiele telefoon via een app. Heeft u geen geschikte hardware? Foodticket levert u een hoogwaardig kassasysteem van het merk HP incl. 3 jaar garantie voor slechts €1099,- (exclusief btw, betaling in termijnen mogelijk). De horeca kassa wordt GRATIS bij u geïnstalleerd inclusief training aan u of uw personeel.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor scherpe prijzen op pinautomaten, klantschermen, keukenschermen, thermische (label) printers, bonrollen, barcode scanners, kassalades, QR oplossingen en 32˝ of 22˝ restaurant kiosken.