DE TOEKOMST VAN BETALEN

Zoek je een eenvoudige betaalwijze voor je klanten, zowel in je restaurant als online? Met de innovatieve betaaloplossingen van onze partner Adyen is het snel geregeld.

Afspraak maken  Voordeel berekenen
Foodticket
Horeca kassasysteem

ONLINE, IN-STORE EN
ON THE GO

Met de betaaloplossingen van Foodticket krijgen uw klanten toegang tot alle gebruiksvriendelijke betaalmogelijkheden op elk verkoopkanaal.

Van betalingen via de kassa tot de webshop, aan tafel of aan de deur, met ons brede assortiment aan betaaloplossingen kan uw klant in elke situatie afrekenen.

Onze pinterminals zijn snel en direct klaar voor gebruik, zonder gedoe met uw bank of andere tussenpersonen. U kunt nog dezelfde dag beginnen met het accepteren van betalingen.

Horeca kassa

GEKOPPELD AAN ALLE VERKOOPKANALEN

Onze betaaloplossingen kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan de verschillende verkoopmodules van Foodticket. Hierdoor worden transacties meteen naar uw pinterminal gestuurd, zodat u het bonbedrag niet zelf hoeft in te voeren. Hiermee maakt u per direct een eind aan kasverschillen, voorkomt u extra administratie (kosten) en verkort u de wachttijden.

Heeft uw pinterminal geen internetverbinding? Geen zorgen, met onze nieuwe offline functie kunt u nog steeds betalingen ontvangen.

MODERN EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Onze pinterminals zijn voorzien van de nieuwste software en hardware op de markt. Met innovatieve functies verhoogt u de omzet en verbetert u de klantervaring. Activeer bijvoorbeeld de suggestieve fooi-optie, gesplitste betalingen en tover uw pinautomaat om tot een handheld met onze WaiterBuddy app.

Bent u klaar om uw restaurant te professionaliseren door te investeren in de toekomst?

Horeca kassasysteem

Bereken uw voordeel

Benieuwd wat u kunt besparen? Via onze berekeningstool vergelijkt u eenvoudig de geschatte kosten met die van uw huidige leverancier.

Met onze betaaloplossingen betaalt u een vast bedrag van slechts € 0,061 per transactie ongeacht het bedrag! Hiermee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders op de markt.

Bovendien verbetert u de efficiëntie, vermindert u foutieve invoer en bespaart u op boekhoudkosten.