Contact

Foodticket

Foodticket heeft voor restauranthouders een totaalpakket ontwikkeld voor slechts € 1,- per dag. Dit pakket bestaat uit een webshop, bestel-APP, bezorgers-APP en kassasoftware. Dit totale pakket kost slechts € 1,- per dag. Met de totaaloplossingen van Foodticket kunnen uw klanten snel en eenvoudig een bestelling plaatsen op uw eigen webshop en/of APP (Apple & Android) zonder dat u daar per bestelling een commissie voor af hoeft te dragen!

Bespaar direct duizenden euro’s door uw klanten snel en eenvoudig een bestelling te laten plaatsen op uw eigen webshop en/of APP (Apple & Android) zonder dat u daar per bestelling een commissie voor af hoeft te dragen!

Tevens krijgt u als restauranthouder toegang tot Orderbuddy, de slimme en uitgebreide backoffice software van Foodticket, die u op de hoogte brengt van nieuwe bestellingen. Ook kunt u met Orderbuddy live 24/7 meekijken op uw website, APP en kassa, en zelf alle instellingen en rapportages van uw webshop en APP beheren. 

Orderbuddy is gratis te koppelen met o.a. Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo zodat al uw online bestellingen in Orderbuddy binnenkomen en overzichtelijk worden weergegeven op 1 pagina. Ook zijn koppelingen mogelijk met uw boekhouding en pinapparatuur

Met de gratis kassamodule kunt u Orderbuddy tevens gebruiken als volwaardige kassasoftware voor telefonische orders en/of restaurantverkoop inclusief tafelmodule en tal van andere opties.

Eigen webshop

Laat uw klanten bestellen en betalen op uw eigen webshop

Eigen app

Laat uw klanten bestellen en betalen op uw eigen bestel APP

Kassa

Volwaardige kassasoftware gekoppeld aan o.a. uw eigen webshop, Thuisbezorgd, Deliveroo, UberEats, etc.

Backoffice

Beheer zelf al uw producten en instellingen

Gratis modules

Zoals een slim klantenbestand en bezorgmanagers module

Gratis flyers

Om uw klanten te attenderen op uw nieuwe webshop

Drukwerk

Laat uw drukwerk voordelig door ons ontwerpen en drukken

Klantenservice

Wij staan 7 dagen per week klaar voor al uw vragen

Updates

Wij verrassen onze klanten maandelijks met gratis nieuwe functies

Webshop & App

Zoals u ongetwijfeld al weet groeit de bezorg- en afhaalmarkt enorm. Inmiddels wordt meer dan 45% van alle afhaal- en bezorggerechten online besteld met behulp van een laptop, tablet of smartphone. De afgelopen twee jaar zijn bestellingen vanaf mobiele apparaten zelfs met maar liefst 300% gestegen!

Hoogstwaarschijnlijk gebeurt dit nu bij u ook, maar biedt u uw gerechten voornamelijk aan via de bekende eet- en bestelsites. Wist u dat dit ook mogelijk is op uw eigen website zonder dat u daar een hoge commissie per bestelling voor hoeft af te dragen en zonder dat u groot hoeft te investeren in het ontwikkelen van techniek?

Het allerbelangrijkste van een eigen webshop en app is dat deze professioneel, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik is. Echter kost het opzetten en ontwikkelen van een degelijke webshop met app al snel duizenden euro’s. Foodticket heeft daarom een totaalpakket ontwikkeld dat aan uw eisen voldoet – op basis van een vast en laag bedrag van slechts €1,- per dag. 

Foodticket werkt zonder opstartkosten en/of commissie en zorgt er voor dat u binnen 48 uur online bent met uw eigen webshop en APP zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen! Vervolgens krijgt u als restauranthouder exclusief toegang tot Orderbuddy, de slimme en uitgebreide backoffice software van Foodticket, waarmee u uw eigen webshop en app beheert.

Gratis promotie flyers!

Als nieuwe klant van Foodticket ontvangt u van ons 5000 gratis promotie flyers om uw nieuwe webshop en APP bij uw klanten onder de aandacht te brengen.

Orderbuddy

OrderBuddy is de slimme en unieke backoffice software van Foodticket. Indien uw klant een bestelling heeft geplaatst op uw eigen webshop en/of APP dan krijgt u van Orderbuddy een duidelijke melding op uw computer of tablet, inclusief geluidsignaal. Uiteraard kunt u de order vervolgens direct printen op elke gewenste printer.

Tevens kunt u gebruik maken van gratis koppelingen met o.a. Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo zodat u al uw bezorg- en/of afhaalorders in Orderbuddy binnen komen en op 1 pagina worden weergegeven. Gebruikt u Orderbuddy als kassasoftware met de gratis kassamodule, dan kunt u zelfs uw telefonische orders op deze pagina terug vinden! 

Orderbuddy geeft u ook de mogelijkheid om uw eigen webshop en app te beheren zoals het aanpassen van o.a. producten, prijzen, bezorggebieden, foto’s en openingstijden. Maar ook behoren omzetrapportages, klantgeschiedenis, telecomdiensten, mailingen, bezorgsmanager (inclusief routeplanners) en marketingdiensten tot de functies van dit unieke systeem.

Met OrderBuddy bespaart u dus niet alleen op commissies maar krijgt u meer inzicht in uw eigen onderneming en uw klanten. Door rapportages te analyseren kunt u precies zien waar u omzet verliest en waar omzet valt te behalen. Hieronder vallen bijvoorbeeld real-time analyses op het gebied van bezetting, bereidingstijd, bezorggebied en veel meer. 

Orderbuddy is te installeren op elk apparaat met Windows, maar u kunt Orderbuddy ook op elk apparaat en waar ook ter wereld openen via Internet. Makkelijk als u uw administratie thuis wenst te doen, op afstand wenst mee te kijken of als u uw inloggegevens aan uw boekhouder wilt te geven!

Nieuwsgierig welke functies Orderbuddy nog meer te bieden heeft, zoals een uitgebreide en slimme klantendatabase-module, bekijk dan onze online brochure.

Sla al uw klantgegevens op en zorg voor meer omzet!

Orderbuddy kent tal van gratis modules op het gebied van marketing en rapportages. Wat dacht u bijvoorbeeld van een slim klantbestand dat al uw klantgegevens opslaat en naar waarde waardeert? Zo kunt u vaste klanten extra belonen en verloren klanten terugwinnen door ze een korting aan te bieden per e-mail, sms of een push bericht!

Kassasysteem

Met de gratis kassamodule kunt u Orderbuddy gebruiken als volwaardige kassasoftware met vele opties. Op deze manier verwerkt u telefonische en/of in store orders in dezelfde software als waar uw eigen online orders op binnenkomen en eventueel de orders van o.a. Thuisbezorgd / Just Eat, Bestel-thuis.nl, Hungry.nl, Pizza.be, Lieferando.de, Tante bep en sneleten.nl. Zodoende heeft u nooit meer te maken met losse bonnetjes of dubbele invoer en genereert u met 1 druk op de knop een totaal overzicht van uw omzet voor uw administratie.

De kassamodule is onbeperkt beschikbaar, u betaalt hier dus niets extra voor en u kunt de kassasoftware op zoveel apparaten gebruiken als u zelf wilt. De kassamodule van Orderbuddy werkt eveneens op ieder apparaat werkend met Windows.

Indien u op zoek bent naar nieuwe hardware, neem dan contact met ons op. Foodticket levert al een compleet touch screen kassasysteem inclusief kassalade en thermische bonprinter voor slechts €899,- exclusief btw (betalen in termijnen is mogelijk).

Heeft u nog geen kassasysteem?

Maakt u gebruik van de kassasoftware van Foodticket dan werkt dit natuurlijk het best op een touchscreen kassasysteem. Heeft u nog geen kassasysteem? Foodticket levert al een touchscreen kassasysteem, inclusief bonprinter, kassalade, bonrollen en installatie op locatie voor 899 euro (excl. BTW). Betaling in termijnen is mogelijk zonder extra kosten.

DeliveryBuddy voor uw bezorgers

Om het bezorgen voor u en uw bezorgers nog makkelijker en sneller te laten verlopen heeft Foodticket een speciale APP gemaakt genaamd Deliverybuddy. Door deze app te installeren op de eigen telefoon van uw bezorgers kunt u bestellingen direct vanaf OrderBuddy naar zijn of haar telefoon sturen inclusief de route/navigatie. Middels een GPS signaal kunt u vervolgens de bezorger volgen en weet u precies waar de bezorger zich bevind. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een signaal in Orderbuddy te ontvangen indien de bezorger zijn order heeft afgeleverd zodat u weet dat de volgende bestelling klaargezet kan worden. Daarnaast houdt de APP ook verschillende zaken voor u bij zoals o.a. het aantal gereden kilometers en het wisselgeld.

Bent u na de demonstratie nog steeds enthousiast dan kan de vertegenwoordiger indien gewenst direct alles in orde maken en kunt u direct aan de slag, nog voordat onze vertegenwoordiger bij u de deur uit gaat!
Om een afspraak te maken kunt u bellen met onze klantenservice op het nummer 035 - 350 20 70. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 12.00 tot 22.00 uur. Uiteraard mag u ook een e mail sturen naar of onderstaand contactformulier invullen.

Koppelingen

Foodticket heeft verschillende koppelingen met o.a. bekende eet- en bestelsites, boekhoudprogramma’s en betaaldiensten. Op deze manier hoeft u geen dubbel werk te doen. Wij zijn o.a. gekoppeld met Thuisbezorgd, Deliveroo, Uber Eats, CCV, Exact en Voip.

Demonstratie op locatie

Indien u geïnteresseerd bent in een van onze diensten dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers. Uw persoonlijke vertegenwoordiger komt dan bij u langs op locatie om een uitgebreide demonstratie te geven van ons systeem en al uw vragen te beantwoorden. Zodoende weet u exact wat Foodticket voor uw onderneming kan betekenen en weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Bent u na de demonstratie nog steeds enthousiast dan kan de vertegenwoordiger indien gewenst direct alles in orde maken en kunt u direct aan de slag, nog voordat onze vertegenwoordiger bij u de deur uit gaat!
Om een afspraak te maken kunt u bellen met onze klantenservice op het nummer 035 - 350 20 70. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 12.00 tot 22.00 uur. Uiteraard mag u ook een e mail sturen naar of onderstaand contactformulier invullen.

Ik wil teruggebeld worden!

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten of heeft u een vraag en wenst u liever teruggebeld te worden? Vul dan onderstaand contactformulier in. U kunt onze klantenservice ook zelf telefonisch bereiken van 12.00 tot 22.00 uur op het nummer 035 – 350 20 70 of per e-mail op

 
 
 
 


Plan uw route

Contactgegevens

Onze klantenservice staat maandag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur voor u klaar om te helpen of uw vragen te beantwoorden. Mocht het zo zijn dat onze medewerkers in gesprek zijn dan bellen wij u te allen tijde terug.

Ook kunt u al uw vragen per e-mail aan ons stellen. Wij beantwoorden uw e-mail doorgaans binnen 24 uur.

Algemene voorwaarden en Verwerkersovereenkomst restauranthouders
Algemene voorwaarden, privacyverklaring en cookiebeleid consumenten